Post by alelsinhaphi on Feb 18, 2022 9:37:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas ištvermės įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Programą lengva naudoti, tačiau kai renku kai kuriuos elementus ir atnaujinu herojų, atsiranda klaidų. Be to, žaidimas stringa ir aš nežinau kodėl. Tikimės, kad pavyks tai išspręsti. Dėkoju
Atsisiunčiau šį žaidimą gal prieš kelias savaites ir, nors mėgavausi juo, nesuprantu, kodėl dabar negaliu jo atidaryti. Daug kartų pašalinau ir iš naujo įdiegiau žaidimą, bet jis užšąla ir uždaro programą. Nesu tikras, ar buvo atnaujinimas, ar ne, bet nusivyliau, kad tai neleidžia man atidaryti programos. Aš netgi išleidau šiek tiek pinigų šiam žaidimui ir viskas už dyką, jei negaliu jo žaisti. KAS VYKSTA KŪRĖJAI?
Man patinka šis žaidimas 😻 Šis žaidimas labai lengvas ir sudėtingas, kaip šis žaidimas, 😻
Man patinka šis žaidimas... Padarykite jį sklandų ir atnaujinkite į trumpesnį laiką, o mokymo armija per ilga
Žaidimas geras, gal galime sumažinti kiekvieno darbuotojo kainą. Ačiū!
Linksmas ir labai priklausomas, jei mėgstate strategiją ir greitą pažangą. Po kurio laiko įstojimas į stiprų aljansą yra raktas į augimą. Šis žaidimas reikalauja nuolatinio įsitraukimo, tačiau atlygis yra vertas. Saugokitės, kad greitai neišdegtumėte.
Normalai
Nežinau, kas atsitiks su mano Diner, jis gamina kaip amžinai, o mano maistas vis dar nulis, kažkoks gedimas, kaip tai ištaisyti, aš švaistau pinigus šiam žaidimui.🥲
BŪDAS PER DAUG. Negaliu pasakyti, kad net žaidžiau ar priėmiau kokius nors sprendimus nuo tada, kai prieš valandą pradėjau žaidimą. Žaidimas nėra sukurtas taip, kad žinotumėte, ką daryti. Vyksta per daug dalykų, kad tai būtų atsitiktinis žaidimas. Daugybė nurodymų sekimo, mažai darai tai, ką nori.
Puikus žaidimas, paketai yra daug atnaujinimų, dažnai tekstai yra netvarkingi, bet linksmi
Last Fortress: Underground حکمت عملی pang
Tyrinėjant herojus, su kuriais aš susiduriu, yra 54 lygis... per vieną atnaujinimą žaidimas staiga tapo nuo vidutinio iki labai sunkaus. Ankstesni atnaujinimai buvo daug palankesni, kai kalbama apie herojus, su kuriais susiduriate, atitinkamai naujinant savo. Pusantros savaitės buvau įstrigęs 6–10 lygyje... tai darosi erzina, prašau, pataisykite
Puikus žaidimas ir juokingesnis nei daugelis kitų. 4 žvaigždutės, nes manau, kad pand grafiką būtų galima patobulinti
Žaidimas yra įdomus, tačiau žaidimas gali labai vėluoti, žaidimas turi būti geriau dedikuotuose serveriuose, žaidimui reikia daugiau pataisymų ir atnaujinimų. Apskritai žaidimai linksmi. Todėl skiriu 4 žvaigždutes, o ne 5
Last Fortress: Underground Strategi pvss
Įdomus žaidimas
Neblogai. Kopijuoja Fallout formatą. Skydai nėra verti išlaidų. Turite būti pasirengę daug judėti arba užsiiminėti ūkiu. Žaidimas iš tikrųjų gerai veikia tik „WiFi“, o visai ne 4G / 5G. Heros lengva išlyginti. Heros gali naudoti daiktus, bet niekas nežino, kaip juos gauti. Reikia daugiau informacinės medžiagos apie žaidimą.
Burger Shop Casual xtf
Kitame atnaujinime galime prekybos centre turėti ką nors, kas padėtų greičiau įveikti kariuomenę
Prieglaudos dizainas yra labai šviežias ir įdomus
👍👍
Žaidimas labai geras. Žaidimas man labai patinka. Tačiau yra daug nesklandumų. Prašome išspręsti šią problemą.
Turėdamas problemų su atminimo monetomis ir gavęs daugiau taškų gaudamas minų po kurio laiko jis nustojo, duok man įvykių monetų, jei manęs paklausi, žaidimas sukėlė man problemų, reikia daug darbo
Mano nauja apžvalga. Išleiskite savo $$$. Tiek daug apmokėjimo triukų ir jie nuolat tai keičia. Verčia jus pirkti, kad išliktumėte konkurencingi. Be to, žaidimas dažnai sugenda, pagalbos atsakymas užtrunka ilgai ir jie visada atsako „atnaujinkite ir ištaisykite problemą“... ir atneša naujų problemų bei dalykų, kuriuos reikia nusipirkti. Mano sena apžvalga. "Labai smagu ir jums nereikia nieko pirkti. Kartais jis sugenda, bet pagalbos darbuotojams paprastai užtrunka tik vieną ar dvi dienas, kad ją ištaisytumėte, jei pranešite."
Slapukų pjaustymo žaidimas. Mokėkite, kad laimėtumėte. Bet tai geras laiko gaišimas.
Turite įtraukti režimą, kad neleistumėte užpulti ir nepulti! Nes man įdomu plėtoti savo tvirtovę, bet nieko nepulti ir gaišti tam laiko. Noriu tiesiog laiku apsilankyti žaidime, plėtoti tvirtovę, atsipalaiduoti, atsipalaiduoti po darbo, po velnių, bet negaliu, nes kiekvieną dieną kažkas grobia mano išteklius. Aš neketinu toliau žaisti šio žaidimo. Įtraukite režimą su apribojimais!!!
Man tai patinka, kompanija girdi mūsų balsą. talpos sandėlio saugykla koreguojama, deja, maisto, elektrinės ir mėtų sandėliavimo lieka tokie patys. z monetą lengviau palyginti su paskutiniu atnaujinimu, bet ne taip paprasta, kaip pirmą kartą. kitas verslas stato kariuomenę kur kas brangiau ir užtruko ilgiau. apskritai tenkina. ir pamatysime, kur tai nuves.
Žaidime sakoma, kad programa atnaujinama, bet naujinimas nepasiekiamas „Google Play“ parduotuvėje, tačiau problema išspręsta
Pasikeitė apžvalga, jie dirba su klaidomis --- Taip, šis žaidimas gali būti įdomus, išskyrus atlyginimų pusiausvyrą. Žmonės numeta tūkstančius, o paskui tampa priekabiautojais, sakydami, kaip žaisti. Didesnė piniginė laimi serverį. Visos mažos gildijos palieka serverį po Eden užėmimo. Taip pat negalima atsieti paskyros, todėl saugokitės
Mėgstu žaidimą, o ne klaidas, bet dauguma jau ištaisytos
Galėtų suteikti daugiau herojų ekspozicijos ir ieškoti medalių, kuriuos herojai galėtų atnaujinti. Priešingu atveju jis yra šiek tiek sunkus. Naujos papildomos kasyklos buvo puiki idėja. Automatinis virėjas taip pat buvo nuostabus. Galbūt atnaujinkite roboto greitį ir jį įsigijus, jis taip pat iškris iš gamybos herojaus 🤔
Aš taip giliai nusivylęs. 5 dienos kariuomenės ligoninėje, prasidėjo naujas pasaulis ir jūs nieko negalite padaryti. Netgi negalite surinkti kariuomenės treniruočių dieną, jei jūsų ligoninė pilna. Pataisykite tai arba grąžinkite pinigus už žaidimą. Dabar suprantu, kodėl žmonės taip greitai pasitraukia šiame žaidime. Sutaisyti tai. Nustokite siųsti laiškus apie šio pranešimo peržiūrą. man neberūpi. Messiu žaidimą ir parduosiu bazę
Nemokėkite žaisti. Aš sumokėjau už pasiūlymą ir gavau deimantų, tada žaidėjas užpuola mane, todėl nusiperku sutarties skydą už 1000 deimantų. Skydas buvo aktyvuotas maždaug 4 minutes, tada dingo, bet jie žada tam skirti 8 valandas niekada nesakė, kas tai yra. Jie leido man pabėgioti, tikriausiai, kad nuvargintų mane nuo susisiekti su jais ir išspręsti šią problemą.
Man tai patinka, bet atrodo, kad yra taškas, kai noriu pradėti iš naujo, ir nemanau, kad susiesite.
Last Fortress: Underground Strategie ixj
PAY2WIN ... Jums nepasiseks, nebent tam išleisite pinigų. Pilna klaidų/klaidų. 1 žvaigždutė, nes negaliu duoti 0.
Aš net nesivarginčiau su žaidimu, žmonės nieko kito, išskyrus pinigų griebimą, mano, kad yra per brangu ir jei nieko neperkate žaidime, niekur negausite, sumažinkite kainą arba žmonės galiausiai paliks žaidimą.