Post by alelsinhaphi on Feb 18, 2022 9:15:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלה כסף ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
זה ממש טוב אם אתה אוהב צילום אוטומטי שתרצה להוריד.
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Δράση qta
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Aksyon ufbj
פשוט נהדר
אוקיי זה משחק נחמד אבל יש כמה באגים והם צריכים לתקן את זה בבקשה להגביר את המהירות של הדמות
היה משחק נהדר עד שהגעתי לנקודה שבה רק משתלם לשחק ואין לך סיכוי מול שחקנים אחרים. היכולת להרוויח זהב היא כרונית (לא תאפשר לך לשחק בכמה תוספות כמו בעבר) ואיטית מדי בהשגת זהב כדי שזה יהיה שווה את זה.
זה שכר גדול כדי לשחק לבזבז כסף לקבל נשק מוגזם. שחקנים אחרים מפיצים מחנה והורסים את יוצרי המשחק אפילו לא יכולים לשלוח לי אימייל אז הם מוחקים את ההערות שלי כאן. אני לא ממליץ על המשחק הזה בכלל לאף אחד המשחק הגרוע ביותר אי פעם.
אני אוהב את המשחק אבל מקצר את הזמן להרוג נמאס לי מלפרוק 50-100 יריות על מישהו לעשות רק נזק אחד המשחק הזה יהיה טוב יותר אם היה לו זמן קצר יותר להרוג
יש כמה תקלות גדולות במשחק הזה. השרת מבאס, אתה צריך לשלם יד ורגל על כל שדרוגים "אמיתיים", יש לך יריבים שמרחפים על המסך בלי ללכת ממש (האקרים) והרובה פשוט מגוחך ומוגזם; ברגע שאתה מסתכל על מישהו שיש לו אחד אתה נעלם. 😑 זה באמת מוריד את הכיף מהמשחק.
אם אתה יכול לבחור מתי לצלם זה יהיה טוב יותר
משחק ממש טוב בבקשה תשפרו אותו עוד ותשקיעו בו אני מאוד נהנה לשחק בו 👍👍
Shark World பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் dtp
יש הרבה האקרים במשחק הזה. אני מוכן להוציא. למעשה כבר הוצאתי אבל מצאתי את זה חסר תועלת בגלל ההאקרים. אנא תקן את האבטחה שלך.
אחרי העדכון החדש. 1/2 הפונקציה לא עובדת כמו שהיא הייתה. מסיר התקנה
יש לי 2 משחקים שלהם. שניהם מתנתקים כל הזמן. שלחתי אימיילים רבים, ללא תגובה. בגלל זה, ודברים כמו חוסר תגמול למה שעולים דברים, ודברים אחרים זה למה אני אסיר את ההתקנה של המשחק הזה. לא אכפת להם משחקנים. רק הכסף. לאף אחת מהאפליקציות שלי אין כמות כזו של בעיות. הם לא עשו דבר כדי לפתור את הבעיה. בנוסף, הם פשוט מתעלמים מאנשים שמשאירים ביקורות שליליות. כל מה שהם רוצים זה ביקורות גבוהות.
אוקיי אז קודם כל המשחק עצמו לא כזה גרוע כמו הגרפיקה והכל רגוע. אבל אז זה באמת מעצבן אותך כששחקנים אחרים מתחילים לרמות, ומה שגרוע יותר הוא שכשאתה לוחץ על צפה בסרטון כדי לפתוח תיק או כדי להשיג קצת זהב זה פשוט מעצבן כמו כשאתה לוחץ על הסרטון הוא מתנגן אבל אז אתה לא עושה זאת. לא מקבלים פרס כמו מה קורה?! כאילו מה זה וגם להוסיף לזה זה שכשאני מנסה להשלים אתגר יומי זה לא יחשב את זה! תקן את זה בהקדם האפשרי!
קמו קול אוף דיותי ואני פשוט מטורף בזה ך
נהנה מהמשחק הזה בהתחלה ויצא למסע ניצחון מדהים בלי להפסיד במשך כ-12 משחקים ולמקום הראשון בכולם מלבד אחד. עם זאת, נראה שלכולם יש רובים טובים יותר ממני כעת מכיוון שלוקח עידנים להשיג כסף כדי לעלות אותם. ואז הסיבה העיקרית שאני לא אוהב את המשחק היא כי אני נורה ללא הרף דרך חפץ ומת כשהיריב אפילו לא יכול לראות אותי זה לא הגיוני וכשאני מנסה את זה זה לא עובד אז... ..
ואוו ביי
די משעמם רוב השחקנים נראים כמו בוטים... 30 הרג למוות אחד. והגעתי ל-5 חושדים שרק שחקנים בפועל ברמות מאוחרות יותר.
Modern Ops: Gun Shooting Games Action lld
אני מאוד אוהב את זה כי זה ניצחון קל בכל פעם עבורי כשאני מתמקד
חומוס יפני
המשחק הזה הוא זבל ראשון, אתה אפילו לא יכול לדווח על פיגור על המשחק השני שלך אז יש שחקנים שלא עושים כלום ואז כשאנחנו נתקלים בהאקרים אתה לא יכול לדווח שהם ילמדו לעשות משחק, והעובדה שאני אפילו לא יכול לתת את המשחק שלך 0 כוכבים מבולגן!
המשחק עשוי היטב, בקרות די טובות, גרפיקה. הבעיה היחידה עבורי היא המודעות, בכל פעם שאתה רוצה לקבל את הפרס על עליית רמות אתה צריך לצפות בפרסומת. או כל פרס אחר שאתה צריך כדי לצפות במודעה. ואתה צריך להשתמש בזהב כדי לקנות גרנדות, ריפוי.
8t הוא משחק מהנה מאוד לשחק כאשר אתה עייף
טוֹב
😀❤👍🏻
לא הוגן כשיש לך נשק חזק ביותר.. נצח ללא מיומנות
Modern Ops - Стрелялки Шутеры অ্যাকশন qjo
משחק חמוד צריך לדעת לירות ואתה עושה ויקטורי רויאל
המשחק עובד כמו שצריך עבור האקרים ואלה שיש להם כסף. הנחתי הרבה צילומי ראש ומרגישה שאני יורה ריקים כשאני נתקלת בשבטים מובחרים ובמחבלים האלה. ברור שמשהו לא בסדר במשחק. המשחק היה פעם מגניב. אבל עכשיו אני רואה הרבה ב.ס. אל תבזבז את כספך.
המשחק הזה מבאס, הגרפיקה נוראית והפקדים גרועים ובכל פעם שאני נכנס לסיבוב זה יעיף אותי מהמשחק ואומר "אבד החיבור לחדר, תבדוק את איכות האינטרנט שלך" כשיש לי ברים מלאים של אינטרנט שעובד בצורה מושלמת על כל אחד אחר מהמשחקים שלי, לא ממליץ על המשחק הזה בכלל, וכן אני משחק בנייד
אשששששש
אוקיי אז הניסיון הראשון שלי עם זה הוא שלא הייתה לי שליטה עליו, כלומר אני מתכוון לסייע למטרות כבדות ולירי אוטומטי למרבה המזל, אתה יכול לכבות את האש האוטומטית אבל אם הייתי צריך להשוות את זה עם משחקי fps אחרים. כוכב אחד. אני שונא את המשחק הזה. זו ללא ספק אחת מחוויות ה-fps הגרועות ביותר שעברתי. המשחק די מהנה אבל..
המשחק כיף ממש מאוד
אני הולך לדרג את זה 4 כי יש בזה כמה חסרונות קודם כל זה משתמש בזיכרון רב, שנית המפות משעממות לגמרי, הם צריכים להוסיף עוד ועוד חיסרון הוא שזה עניין מקוון לא כל כך טוב. עבר את Lvl 5 ניסיתי להוסיף את חבר שלי וזה לא יעבוד החיסרון האחרון הוא שאתה צריך עטיפות רובים וסקינים טובים יותר אבל בסך הכל זה משחק רובים נהדר לא יכול לשקר ששיחקתי במשחק הזה שעתיים אני חושב שהם צריכים עשה מפת קרב ממש גדולה כמו Fortnite או Apex legends
משחק נחמד ואני חושב שאתה צריך לתת מצב רובה ציד גם במירוץ חימוש..
I love ניסיתי עוד הרבה משחקים של המפתח הזה וכולם מאוד נחמדים ניסיתי את מלחמת העולם אבל אותו מצב נמצאים גם במשחק הזה בבקשה הוסף מצב חדש במשחק וקצת מפה חדשה בבקשהeeeee
בינתיים הכל טוב. גרפיקה ומשחק מעולה. לא קל מדי להשיג את כל הנשקים הנהדרים וזה טוב. מפות די מגניבות, אם כי מעט קטנות. בהיותן של מפות קטנות, קל מדי למחנה בנקודות השרצים ולצבור הרג גבוה. לא כל כך מאתגר. אני חושב על עצמי כשחקן בסדר של משחקי fps אבל אני מופתע עד כמה אני מצליח. אני מקווה שיהיה קשה יותר ככל שאני מתקדם
anwinsjsjdeek הוא שחקן טוב מאוד
בכנות, אני באמת לא יודע איך לשחק זה כמו המשחק הראשון או השני שאני משחק, יש לי בעיה לתמרן את האווטאר אבל לרוב אני מכור עכשיו