Post by alelsinhaphi on Feb 18, 2022 9:12:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
این بازی حدود 2 سال است که در تبلت بدون استفاده من غیرفعال بوده است، بنابراین از زمانی که من آن را برای اولین بار بازی کردم، این کار انجام شد.
اله هر کس نصب نکند ضر کرده
بازی عالی و خنده دار بله، اما در ماه گذشته تبلیغات تهاجمی دریافت می کنیم. معمولاً میتوانید زمان تماشای آگهی را برای دریافت جواهرات یا کارتها انتخاب کنید، اما اکنون تبلیغات بهطور ناگهانی ظاهر میشوند و نه تنها برای بازیهای دیگر، بلکه در تبلیغات صفحه نمایش برای هر چیز دیگری، مانند زیمنس. به نظر من واقعا آزار دهنده است ویرایش: تبلیغات ناگهانی بیشتر و بیشتر رایج است. برای هر اقدامی که انجام می دهید، مانند جمع آوری غذا یا طلا، ممکن است یک آگهی ناگهانی دریافت کنید. احساس می کنم از بازی اخراج شده ام
اژدها را پرورش دهید و با اژدها مبارزه کنید. اشکالی نداره... اما: وقتی دانلودش میکنی- بازی پایه رو دانلود میکنی. برای پخش تقریباً هر یک از محتواها باید مرتب بارگیری کنید و این بازی فضای زیادی را نسبت به آنچه که هست اشغال می کند. بخشی از آن پشت یک دیوار پرداخت است - در حالی که هیچ جواهری را نمی توان با چیزهایی که فقط برای خرید در دسترس هستند معامله کرد و برچسب های قیمت می توانند تا 100 دلار افزایش پیدا کنند. تبلیغات نه تنها تهاجمی هستند، بلکه در برخی مواقع دچار مشکل می شوند و سوسو می زنند.
اگر تبلیغات غارتگرانه نبود، این بازی شگفتانگیز بود. آخه تبلیغات خیلی آزار دهنده هستند تقریباً در هر دقیقه مجبور خواهید شد یک تبلیغ را تماشا کنید. برای تماشای این بازی اهمیتی نخواهد داد. همچنان شما را مجبور به تماشای بیشتر خواهد کرد.
تبلیغات بسیار زیاد من واقعا این بازی را دوست دارم، اما اگر روی چیزی کلیک کنم، یک تبلیغ دریافت می کنم. من گاهی اوقات می توانم از آن بگذرم، اما باید اجازه دهید کمی پخش شود. من واقعاً به ترک این بازی فکر می کنم. برای تسطیح اژدهایان شما غذای بسیار زیادی لازم است و عناصر مانند به عنوان مثال در کمپین متعادل نیستند. این عرصه به من اژدهایی را بسیار بالاتر از من نیز می دهد.
این بهترین بازی Dragon تا کنون است. نژادها و جزیره های جالب زیادی برای باز کردن وجود دارد. من سال هاست که این بازی را انجام می دهم و هنوز آنقدر سرگرم کننده است که هر روز برمی گردم.
Dragon Mania Legends Simulacije hakb
چرت
بازی ها خوب هستند اما برخی چیزها هزینه زیادی دارند، در کل یک بازی خوب خستگی را از بین می برد
گلیچینگ!!! این بازی مورد علاقه من بود و اکنون در یک جایزه پاپ آپ گیر می کند - نمی توان ادعا را کلیک کرد و نمی توان از آن عقب نشینی کرد.
خیلی کرده 😬
من کل بازی را دوست دارم اما چند وقت پیش این اتفاق افتاد. من به پخش تبلیغات ادامه می دهم تا بتوانم "جایزه" را دریافت کنم. من تبلیغات پخش کرده ام اما نمی توانم آن را ادعا کنم، فقط مقداری بارگذاری مختصر را نشان می دهد و سپس هیچ اتفاقی نمی افتد. امیدواریم که توسعه دهندگان این مشکل را برطرف کنند.
گفتن بازی رو آپدیت کنم تا بازی کنم .... اما آپدیتی موجود نیست. مشکل پس از خرید درون بازی شروع شد. پول خرج کرد و بلافاصله تمام دسترسی به بازی را از دست داد!! داشتن مشکل با پشتیبانی بازی فرضی. یک پاسخ ایمیل عمومی ارسال شد و گفته شد که جواب ندهید اما اگر هنوز مشکلات فنی را دارم به آنها اطلاع دهید؟؟! اطلاعات تماس بیشتری برای آنها ارائه نشده است. بازبینی: من توانستم به تنهایی مشکل را برطرف کنم. بازی اعتیادآور است و من واقعا از آن لذت می برم.
این یک بازی است که در سال گذشته بیشتر و بیشتر دوست دارم بازی کنم. من همچنین هر ماه آن را با پول واقعی پشتیبانی می کنم. حالا یک رویداد برای اژدهای جدید داریم که نمیتوانیم آن را 1 در 1 بگیریم و فقط برای یک اژدها باید بیش از 200 یورو بدهیم. به نظر من این پول زیاد گرسنه است، و اگر همینطور ادامه یابد، اصلاً از بازی حمایت نمی کنم.
بازی زیبا اما راهی برای تبلیغات زیاد. کمتر از یک هفته است که دارم و دارم حذف می کنم. خیلی بد است زیرا من بازی های کشاورزی را دوست دارم و اژدهایان زیبا بودند و فعالیت ها سرگرم کننده به نظر می رسید.
من 99 گوهر برای یک توکن پرورش پرداخت کردم. بدون محدودیت زمانی بعد از یک روز منقضی شد.
این یک بازی سرگرم کننده است اما به دست آوردن سکه بسیار سخت است و تمام ساختمان ها و اژدها بسیار گران هستند.
Dragon Mania Legends Penyelakuan edq
Dragon Mania Legends Симулятори uxws
من این بازی را خیلی دوست داشتم، به lvl 27 رسیدم، اژدهای بسیار خوبی ساخته بودم و 5 ستاره می دادم، اما....... ناگهان بازی به من می گوید قبل از ادامه دادن آپدیت کنم، اما نمی توانم کاری انجام دهم. صفحه نمایش، و در پلی استور به روز رسانی در دسترس نیست. پس الان دیگر نمی توانم بازی کنم. واقعا آزاردهنده :-(
من واقعا این بازی را دوست دارم، اما اگر اژدهای خود را پرورش دهیم و سپس همان تخمهایی را که باید متوقف شوند، به دست آوریم، کار را آسانتر میکند، اما بازی فوقالعاده است.
به روز رسانی جدید همیشه من را به بازی قطع می کند. این را اصلاح کنید لطفا
من واقعاً عاشق این بازی بودم که هر روز انجام می شد. اما از ماه گذشته، با پایان طرح اسطورههای اسکاندیناوی، تعداد من با تبلیغاتی تغذیه میشود که از ناکجاآباد ظاهر میشوند. واقعا آزار دهنده است ابتدا از دریافت فقط تبلیغات تبلیغاتی در ازای جواهرات استفاده کردیم. حالا باید این تبلیغات را بدون هیچ چیز در عوض ببینیم. به همین دلیل باید بازی را متوقف کنم. لطفا کاری انجام بدهید.
من عاشق این بازی هستم، این بازی بسیار سرگرم کننده است و من عاشق اژدهایان کوچولو زیبا هستم تنها چیزی که این بازی را اضافه می کند، اما زیاد نیست، بنابراین من عاشق این بازی هستم.
بازی خوب است اما باگ ها من را آزار می دهند. چند روز پیش یک شکایت فرستادم و هنوز هیچ پاسخی ارسال نکرده بود. اما من اکنون یک مورد دیگر در رابطه با آموزش اژدهای جدیدم دریافت کرده ام، اما چون به آخرین شکایت پاسخی دریافت نکرده ام، نمی توانم اژدهای جدید را ارسال کنم.
Giải đua xe moto thật 3D Đua xe mrhb
عالیه فقط چرا آژده های خوب و قوی همشون رو باید با الماس بخریم؟
بهترین بازیه هستیییییییی بودددد ولی نت و جای زیادی میگیره ): لطططططفااااااااا بله رو بزنین
هیچ چیز مانند آگهی ادعا نمی شود، همچنین فوق العاده سنگین و سخت است.
می گوید من به آپدیت نیاز دارم اما گزینه ای برای به روز رسانی آن وجود ندارد. مزاحم.
من نمی توانم رویدادهای قبیله ای را ببینم و امتیاز mvp من ناپدید شد ... احساس می کنم هک شده است. برای من عادلانه نیست که در یک قبیله شرکت کنم اما نمی توانم هیچ رویدادی را بازی کنم!؟ خدمات مشتری مفید نیست و این بازی پرهزینه است.
دستیابی به آن سخت است، زیرا کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، اما دقیقاً به همین دلیل است که این کار بسیار لذت بخش است. هشدار، این یک برنامه بسیار بزرگ است (+700 مگابایت)
بازی شبیه سازی اندروید
بدترین بازی که بازی کردم من خیلی وقته دوام آوردم و با تبلیغات کار کردم چون تا اینجای بازی اومده بودم ولی بعد از آخرین آپدیت عقب میمونه و الان نمیذاره وارد بازی بشم و میگه سرورها خرابه