Post by malgrandmenketpheadl on Feb 6, 2022 7:34:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Savaşçılar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Savaşçılar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Savaşçılar 2022 version ▞▞▞
🦶aýak oinin
TRANSFORMERS: Forged to Fight - Tamindir
Bütün oyunlar yanlış bakmadan yüklemeyin
Bu oyun her zaman çöküyor, henüz bu kadar çöken bir oyun oynamadım. BU OYUNA PARA HARCALAMAYIN. Geliştiriciler bu oyunu düzeltmek için HİÇBİR ŞEY yapmıyorlar ve umursamıyorlar. Oyunu geliştirmek için hiçbir şey yapılmadığı için kilitlenme RAPORLARI yaparak zaman kaybedebilirsiniz. Bir Samsung cihazınız varsa, android tarafından galaksi gücü, oyunu yeniden başlatmak için gerçekten oynamaktan daha fazla zaman harcamayı bekler. Kabam'ın oyuncularını bu kadar az önemsemesi üzücü çünkü bu oyun eğlenceli.
TRANSFORMERS : Forgés d'Acier Action auh
önemli olmayan tek şey ilk kez. oyunlarımızın geleceği benimle telefona dayanıyor ve .moda teknolojisinin geleceğinde olacağım co sınırlı erişim sadece pazartesi günü sizinle paylaşılabilir. Aynı gün yılın yüklemesi ve içinde olacağım. biliyor muydun başka bir şeye ihtiyacın olursa, önümüzdeki birkaç hafta içinde tekrar yapmam gerekiyor, e-postanı almaya çalışıyorum arkadaşlarımın eklerini bul, buluşabileceğimizi bilen ilk kişi sıcak su deposu
Deniyor
Transformers Sava Lar Apk Indir | tr-TR - 7 sınıf arapça kitabı ...
Oyun hep Atıyor Düzeltin o yol 1 yıldız!!!!
TRANSFORMERS: Forged to Fight Hərəkət eic
Oyun güzel ama 94 mb yukledim ama oyun icinde bolumleri acmak icin yine yukleme yaptim bu sorun giderilirse sevinirim
oyun hiç sevmedim
Müthiş oyun ama çok fazla müdahaleci bekleme süresi ve ödeme mekaniği
Angry Birds Transformers 2.14.2 Para Hileli Mod Apk indir ...
Transformers evrenini 🤩🤩 seviyorum, bu yüzden bu oyunu oynadım ve inan bana ..... android'de oynadığım zamandan beri en iyi tranformers oyunu. Ancak, oyunu geliştirmek için hepinizin yapması gereken sadece iki şey var (1) botlarımızı test edebileceğimiz / becerilerimizi geliştirebileceğimiz bir eğitim seçeneği olmalı (2) lütfen bu oyunun FPS'si üzerinde çalışın, çünkü ne zaman düşük FPS'li bir oyun oynasam kendimi rahatsız hissediyorum. Sadece bu şeylerde denemelisin.
Transformers | Netflix
Bu oyunu seviyorum çünkü özellikle Optimus Prime ile oynamak için herhangi bir karakteri seçebiliyorum
Hikaye harika ve oynanış eğlenceli ve ilgi çekici ayrıca çok sayıda oynanabilir karaktere sahip. Tek şikayetim, kristalleri açtığınızda kare hızının oldukça düşük olması.
transformers, savaşçılar, yarış arabaları - Pinterest
Gerçek Para Birimiyle Satın Alım Sorunları - Kabam
Lütfen bu oyun için denetleyici desteğine izin verin. Bu oyun, oyun kumandalarından (Xbox veya PS4 gibi) büyük ölçüde faydalanabileceğini düşünüyor. Çift analog oyun pedi, karakterlerin arenada yukarı ve aşağı hareket etmesine ve JUMP!
Bu uygulama çok güzeldi ve optimus prime, megatron, elita ile seçtim - bir tane kesinlikle 😅 ve her zaman bir dövüşten kazanırım 😆😆
4 saat uğraştım ve yapmaktan ama oyun kaydetmemiş.Bir yıldızı bile haketmiyor
Bu oyun harika çünkü karakterlerden bahsetmek istediğiniz karakteri oynayabilirsiniz, lütfen buraya daha fazla karakter ekleyebilir miyiz? diğerleri ve lütfen daha fazla bot eklerseniz çok sevinirim.
Gergedan istedim ama çok yakındım ama hayır megatron alıyorum ve onu 5 kez aldım yani 2 yıldız
Sınırın gerisinde kaynak indirme, 530MB/490MB
Eh
Sadece 1 açlıyo
Elmas ödüllerinde sürekli altın veriyor. Düzgün bir ödül programı. Robotlarda aynı şekilde tek yıldız ve aynı robotlar. İlla para vermek mi lazım?
Son dönemde çok rağbet gören Transformers savaşçılar oyununun nasıl oynandığını anlatacağız aynı zamanda oyunla ilgili taktikler vereceğiz.
Çok iyi bir oyun ve arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz! Arenalar eğlencelidir, ancak yalnızca bir ittifak içindeyseniz oynayabilirsiniz. Seviye atlama çok hızlı! BİR GÜNDE lvl 7 + aldım ve çok tavsiye edilir! 😎😎😎😎😎😎😎😎😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Not: kristaller biraz kusurlu
1 verdim düzgün 5 veririm hatğa 100 bile veririm çünkü transformensı çok severim ama oyun adlağa in
Aslında güzel ama daha güçlü robotlar olsa iyi olur 👍
Bu oyunu indirdiğimde ağ sorunu var diyerek 3 GB ağım var bu sorunu çözüyorum o zaman 5 yıldız veriyorum ama bu oyunu başka telefona indirdiğimde bunun en iyi oyun olduğunu görüyorum bu yüzden 3 vereceğim
ÇOK GÜZEL OYUNOLMUŞ SOYLİYECEK KELİMEM BULAMIYORUM OKADAR GÜZEL OYUN
Oyun ilk başta harikaydı ama şimdi çok sıkıldım ve yeni bot alamamaktan bıktım
TRANSFORMERS: Forged to Fight მძაფრსიუჟეტიანი kht
5 para etmez
Transformers: Savaşçılar - Kabam
Oyun 500mb olmuş yuh
Bu oyun bir patlama! Ama bence farklı robotlar yaratmalısın. Ama onun dışında harika
normalde
Sesli Işıklı Hareketli Oyuncak Robot Savaşçı Robot Erkek ...
Earn to Die 2 Carreras ptl
jig
Oynayamadığım için üzgünüm çünkü internetimin kapalı olduğunu söyleyip duruyordu. Kaldırdım, yeniden yükledim, uygulamayı yeniden başlattım ve yine işe yaramadı, kızmadım, gerçekten hayal kırıklığına uğradım, bu oyunu oynamayı dört gözle bekliyordum...
TRANSFORMERS: Forged to Fight Екшън ush
Çok kötü bir oyun
Transformers the game hileleri pc - Angry Birds Transformers ... Grand Robot Car Transform 3D Oyunu Savaşçı Transformers Oyunu, YasinKa,
Şampiyonlar Turnuvasının hiç güncellenmemiş kaba bir demosu gibi. Dövüş sistemi orada, sadece tıknaz ve dalgalı. Şampiyonlar Turnuvası, aynı kişiler tarafından yapılmış çok daha iyi bir oyundur.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Action nib