Post by malgrandmenketpheadl on Feb 6, 2022 7:07:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אפשר מצב אלוהים ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
משחק נהדר אם אתה נהנה מרמה ומיומנות. אני חושב שזה צריך כמה סודות או אולי כפפה, אפילו זירה ל-pvp. צריך קצת תבלין. סיפור מרכזי ורק קצת עיירה עם עוד כמה חנויות ואולי אפילו תחנת מסחר לפרסם בה. אולי אפילו לתת לשחקנים אזור פרטי לבנות בית או כפר משלהם, אבל לא ממש בעולם עצמו, כך שלא יהיה עומס. אנשים אוהבים להיות מסוגלים להתאים אישית קצת אזור אישי. הדברים האלה יכולים להפוך את המשחק הזה לאפי באמת.
אני אוהב את המשחק. אבל זה מעיף אותי החוצה אז אם מישהו יכול לתקן את זה זה יהיה נהדר.
אתה יכול להוסיף עוד כמה התקפות בבקשה בבקשה
משחק ממש כיף! רוצח זמן נהדר, המשחק ממש טוב לשחק כשאתה משועמם! יש מחלוקת לגבי הצעות, מסחר ואפילו מי נהרג במשחק! משחק משחק מהנה באמת שבו אתה כורה, דגים, עולה רמות, משיג מוצרי קוסמטיקה חדשים, כורתים עצים והורגים מפלצות כמו עכבישי מערות, עכבישי יער ודרקונים! ויש אפילו חיות מחמד, יש סיכוי קטן להשיג אותן אבל רובן סופר מגניבות! חלקם עוזרים לכם לנצח מפלצות, וחלקם מגבירים מיומנות! (זה לאלי עוף!)
אממ, בבקשה אני לא יכול לראות את המשחק שלי הכל זה מסך שחור אבל אני יכול לראות את שמות האחרים ואת שם החיות הגעתי לרמה 12 על ידי מעקב אחר השמות אבל עכשיו אני לא יכול להמשיך הלאה וזה יהיה נחמד לראות את הדמות שלי בבקשה תעבוד על זה תודה משחק מעולה!
אההה
Curse of Aros - MMORPG 롤플레잉 ylkf
המשחק הזה מושלם אבל רחוק מלהסתיים אז נתתי לו 4 כוכבים סיבה לכך שאני עדיין חושב שיש לו עוד פוטנציאל להיות אפילו טוב יותר אבל בסך הכל הוא מאזן טוב מאוד ויש לו את ההרפתקאות הכי טוב אי פעם אז אני ממליץ לכם לתת לו ניסיון
משחק טיפשי... אפילו לא עובד, הוא ממשיך לשלוח אותי בחזרה אחרי שאני בוחר ב-Google Play שלי.
אני אוהב את המשחק הזה, אבל די קשה למצוא כמה מקומות למשימות, וזה לא קל להבין איך יצירה והשגת דברים טובים עובדים. אז זה יהיה טוב אם יהיה איזשהו מדריך או טיפים שנוכל לקרוא במשחק. אני אוהב את המשחק אז אתה צריך לנסות אותו אם אתה אוהב mmos שמתמקדים בעליית רמות (אבל טוב לעלות רמות חשוב בכל mmo😂 😉.
אני אדרג את 3 הגורמים האלה כאשר אתה מכרה עפרות זה לא נערם וזה לוקח כמעט את כל משבצות המלאי בבקשה עדכן את זה
ממבט ראשון זה נהדר אבל למה זה בכלל קיים כשהוא מתפקד כמו שצריך יש לי 1000+ RAM חינם הרבה אחסון יש לי חשבון גוגל wifi חזק מאוד וזה עדיין עובד
אירוע חג המולד הזה הוא בדיחה מוחלטת. אתה תעמוד שם ותחכה שמשהו ייווצר רק כדי שיהיה איזה בחור אקראי יבוא מעבר לפינה ויפגע בו איכשהו וישאיר אותך יושב שם בידיים ריקות. זה צפוף מדי ואי אפשר להרוג שום דבר.
לא יודע מה לעשות אבל נראה כיף
עד עכשיו המשחק היה מאוד כיף אבל לי ולעוד הרבה אנשים יש בעיה להתחיל, צריכה להיות איזושהי הקדמה, אני כל הזמן רואה אנשים שואלים איך משיגים גרזן ואף אחד לא תופר לדעת
Offline Doktor Gry Szpitalne Fabularne wor
המשחק הזה מבאס את אותם אירועים כל שנה בלי תוכן זה רק משעמם
צוות גס רוח. אין מידע על משהו כמו מדוע השרתים קרסו שוב. משחק קטן בסיסי שיכול להיות כיף. אבל הגישה של הצוות היא מגעילה.
Curse of Aros - MMORPG Role Playing duw
הלחימה קצת מעורפלת. הרבה פספוסים. אני חושב שאתם מחלקים יותר מדי דברים בחינם. כמו כל מתנת אבן דרך ברמה 5. זה ממש פעיל וגורם להכל להיראות קל מדי
המשחק הזה די מעולה. יש לו תחושה של RuneScape, וזה יתרון. המשחק עצמו לוקח כמה ימים בממוצע כדי לחוות בעיקר, ולאחר מכן כמה אלפי שעות כדי למקסם את כל הכישורים. הקהילה מאוד מגוונת וידידותית, וצוות המוד עוזר להפליא. המפתח מדבר גם עם הקהילה, אבל יותר מכך עם פטרונים. הלחימה כרגע חסרה מעט מכיוון שניתן לבצע רק התקפה אחת עם חרב, אבל עוד שיעורים ותכנים בדרך. אני אוהב את זה!
הערכתי את המשחק הזה ממש בתחילת יציאתו ונהניתי ממנו מאוד תוך 6 חודשים כשאני נכנס ל-lvl114 כי ה-uqdate הוא די חסר משהו שהחברים שלי פרשו גם כי הם מגיעים ל-lvl המקסימלי של כרייה ורמה. זה נכון גם לגביי חוזר
משחק נחמד ויש לי בקשה למה שלא תוסיף התקפה אוטומטית, יותר כישורים ופקודת בית מכירות פומביות כדי ששחקנים כמוני יוכלו לשחק בקלות, אגב, אוהבים את המשחק הזה❤️❤️❤️
זה טוב אבל חיית המחמד שלי כל הזמן נעלמת וזה רק תן לי לקבל את המחבט אז אם אתה רוצה סקירה טובה יותר אז תקן את זה
MMORPG מהנה לנייד. הטחינה הוגנת ומשביעה. בסך הכל תקופה נהדרת.
אתה יכול בבקשה לעזור לי עם הבאג הזה? כשנכנסתי למשחק זה אומר שכבר נכנסתי אבל לא....אף אחד לא מכיר את החשבון שלי אז אני חושב שזה באג ואני נותן לך 5 כוכבים תודה!
המשחק טוב לשחק והוא כיף ומרגיע אבל הבעיה העיקרית היא שתמיד נתקעתי במסך הראשי. השני הוא שהוא ממשיך להופיע כפתור התחברות. אני עדיין נהנה למרות הבעיות האלה אז בבקשה תקן את הבעיה הזו.
אני מוחרם כבר 3 ימים והמפתח עדיין לא חזר למקום אחר כדי לומר שאני מצטער שהמשחק קשה לך. למה נאסרתי. והמשחק לא קשה, עורך האירועים שלך לרמות גבוהות. כששיא יכול להתנדנד פעם אחת ולגנוב את ההרג שלך בכל פעם שזה זבל. אז למה נאסרתי ביקורת גרועה או שמא השחקנים הקנאים שלך דיווחו עליי ללא הפסקה. לכרייה? רק בגלל שאני רמה מהר. שיחקתי הרבה. אין מאקרו או בוט. אז למה אסרו אותי או שאתה לא יכול להגיד שאסרת אותי בגלל שנתת לך כבוד רע
המשחק הזה יכול להשתמש בקצת נוכחות של GM אבל חוץ מזה אחלה עבודה חבר'ה. חומר הבפמט הרשע הוא כיבוי גדול. אבל זה עניין אישי.
אני לא מבין למה ברגע שהורדתי את המשחק אני יכול לשחק בו אבל כשאני מנסה לעשות את זה שוב אני לא מצליח. זה פשוט מחזיק אותי על המסך, מה שהכי גרוע זה אם אני נוגע במסך זה גורם לי לקיים אינטראקציה עם הקישורים כך שהוא לא קופא עליי. ניסיתי להתקין מחדש אבל עדיין אותה בעיה בבקשה תעזרו
משחק גרוע מאוד מפגר עבור אותם משתמשי אינטרנט איטיים .. בצע אופטימיזציה של המשחק שלך כך שהוא לא יפגר וכמות גדולה מאוד של נתונים תתרגלו, אז בבקשה בצע אופטימיזציה של השימוש באינטרנט בדיוק כמו Rucoy Online
משחק בסגנון Grindy pixle בכנות, אתה לא יכול לבקש הרבה יותר ממה שהם סיפקו במשחק הזה
משחק נהדר אוהב את זה עד כה, אין בעיות במשחק הדבר היחיד שהייתי רוצה לראות זה הערמה [למגבלה] של חומרים בסיסיים של דגי עפרה, אני מבין לא להערים על כלי נשק ושריון אבל זה מקשה על הריח בלי להערם , או זה או דרך להוציא כל כך הרבה פריטים מהבנק בכל פעם, אולי אני גם פשוט לא יודע איך אבל עדיין משחק נפלא
Curse of Aros - MMORPG 롤플레잉 ylkf
המשיכו בעבודה הטובה מפתחי! אני רואה את העתיד המזהיר של המשחק הזה! עדיין מחכה לעדכון הקסם ;-)
Curse of Aros - MMORPG भूमिका निभाना dgie
היי, מודים Coa! אני מקווה שתענה. הסיבה שדירגתי 3 כוכבים היא כי זה עתה הצטרפתי למשחק וכשאני מצטרף למסך שחור אני יכול פשוט לראות תגיות שחקן ואייקונים לבריאות שלי, מלאי וכו'. והמוזיקה רק מתנגנת ברקע אבל היא מרגיעה בדיוק כמו מיינקראפט . אנא עזור.
המשחק הזה מדהים. יש לי רק הצעה: במכרה הנטוש ובמערות אחרות, אולי הוסף רק עיגול קטן של אור סביב הדמות (אני בכנות בספק אם למערכות מערות נטושות/לא נחקרות יש הרבה אור).
משחק טוב אבל לא מתאים לשחקן מזדמן.. המשחק לעולם לא מעדכן תוכן חדש.
צריך מחסנית פריטים, לוח מקשים צ'אט באג לא נסגר אבל בסך הכל זה משחק מהנה
למה להביא לשוק כרכרה שבור שלא גמור? הקונספט טוב ומהנה אבל המשחק לא קרוב לסיומו. בעיות בכניסה. השרת מאבד את ההתקדמות שלך.
זה לא נותן לי להפעיל מחדש את המשחק גם אם אני מסיר את ההתקנה. אבל איסטנבול עדיין כיף
ובכן עכשיו שאתה יכול למזער את תיבת הדו-שיח זה טוב יותר. המשחק עדיין קל, אתה יכול לעבד את המונטרים התחתונים עבור שלל ולמכור אותו כדי להשיג שריון טוב יותר. הם צריכים למנוע מ-lvls גבוהים יותר לעשות את זה כדי להקשות. בנוסף יש מערות שאתה יכול לחפור יהיה מגניב שאף אחד אחר לא יכול להשתמש בו עד שאתה עוזב.
משחק נהדר ! אבל הייתי רוצה יותר קוסמטיקה נשית
וואי אסו קאלאו מאו מאסו קנאפה סוסה בנגט גו גאק נגרטי אסו